Весна впитала глибину...

Владимир Великодный
Весна впитала глибину твоїх очей...
Її чарівну ніжну насолоду
Наситив вуст, омріяних, нектар.
Нестримну близість зоряних ночей
Відчую серцем. Сонячну природу
Кохання нашого приймаю,- щедрий дар.