Кисневого коктейлю три ковтки

Вера Свистун
Кисневого коктейлю три ковтки,
соснових фітонцидів повну жменю -
зронила вмить зажурені роки,
тягар і біль, і клопіт повсякдення.

Замружив очі сонця виднокруг,
а тиша - заколисана на хвилі...
І вітерцем, недбалий відчайдух,
злетіла думка, марно що безкрила.

До безвіку торкнулась. Ось верба -
пухнастих китиць шовком залоскоче...
Галява? Штурпаки? Хто ліс зрубав,
як мрію і надію, серед ночі?!

Від безпорадності ледь Місяць не загас!...
Ми є лиш те, що буде після нас...


безвік - вічність,  галява - поляна,  штурпаки - пеньки