Альфабет

Женя Кондратенко
Ти – А, я буду тоді Бе?
Кохана, ти краща за все!
Ми підходимо до одного як  дві шкарпетки
Кохана, ми з однієї абетки!

Ти В, а я тоді буду Ге?
Кохана, я так хочу ще!
Ти сонце у небі, зіронька ясна
Ти моя люба, моя ти прекрасна

Я Ге з гаком, так гак це важливо
Ти далі до Л, любов то так мило
М – це є ми, Н – це про нас
О, П, Р, С, хочу тебе повсякчас

Т – ну це ж ти, я тоді У
Кохана, я тебе так люблю!
Ф – це фантастично, Х – це хай буде
Кохана, я люблю твої груди

Шиплячі то лайки наші певно
Але ж ми миримося й недаремно!
М’який знак та апостроф – це солодкість життя
Коли поруч з тобою засинаю я

Ю – то англійською будеш ти
Я – я люблю дарувати тобі вірші
Ось альфабет й закінчився ну
Чи скажеш мені Я тебе люблю?