Maystrom

Алексей Кривомазов
Agom regat in Absurdom,
Latentescom nur -- in Werom,
Ed aperat Maystrom surdam
Por aguiram Bonmanierom.

Homon dignan Dewom woquit,
Cordpluquirom irat garde,
Mihin Larmoy tuy suphoquit;
Cheyon yad comprenims tarde…