Через Ж

Эбба Фол
Пише Яник  звернення до люду,
«Економіка відродЖена уже…»
Та питає, як писати в Люди,
Через букву «Ш», чи через «Ж»?

Люда  чоловіку каже чесно,
Через «Ж» було, так і залишиться.
«Ти дивись! Ну нада ж, інтересно!
Як відроджена, то так вона і пишеться».