ромашки

Маринесса Маринесса
Ромашки квітучі, біленькі, пахучі
Так тягнуть до тебе і пахнуть тобою,
Хапають за душу, розріджують тучі,
Дарують надію. Аж смішно до болю.

Цілують так ніжно,  закохано ваблять,
метелики файно літають вгорі,
Такі білосніжні і так мене тягнуть
До тебе лише. А ти у ві сні…

Лише у ві сні, але так чаруєш
Ромашками, сонцем і сміхом людей.
Хоча б у ві сні ти щастя даруєш
Таке, яке навіть не марить землі!

Та головне те, що хочу сказати :
Ромашки люблю я і, мабуть, тут все,
Адже кохання, придбання і втрати
Вічні. Ромашки ж улітку лише.