Я б написала...

За Гранью Чувств
Я б написала тобі листа,
І розказала про все, що знаю.
Про всі ті чарівні міста
Про все те, що до тебе відчуваю.
Що люблю без тями тебе.
Кожну клітинку тіла...
Подарую тобі сонце з небес,
Або зірку...Я так хотіла
На хвилинку затримати час
Наодинці побути з тобою.
Але немає ніяких НАС.
Лише я зі своєю журбою.