Чекаю тебе травень

Алла Любарец
 

Чому на серці сумно,
Чому нема бажання
Сміятися, радіти?
Марніють сподівання.

Весна, вона в дорозі,
А сонечко не гріє.
Вже квітень на порозі,
А березень все сіє...

То дощ, то сніг лапатий,
То вітер буревіє,
Не хоче вгамувати.
У небі не зоріє.

Яка ж краса у травні
Коли цвітуть каштани,
Нарциси ніжні, славні
І майорять тюльпани.

Співає Україна
У травні голосисто,
Пахуча черемшиною,
Бузкова, промениста.






                Березень -март,
                Квiтень -апрель,
                Травень -май.