Ностальгiя по СРСР

Николай Назар
Пролетарій країн всіх єднайтеся!
До комуни шлях в нас один
І єдиная слава та доля,
Що нам Ленін колись заповів.

Всі словянськії браття та сестри
З ворогами вставайте на бій!
Заради майбутнього щастя -
Де один одному буде свій!

Наші очі, ще не засліпило
Вогник в серці іще не погас.
В боротбі за правду сміливо
Станем разом проти невіглас.

Засміється тоді радо сонце,
І теплом обігріє своїм
Ми є браття словянськії й
сестри,
Комунізм - прийде в кожен дім!