На однiй з авто радiо атомних станцiй

Алина Ольхович
Колись 
Через  років  десять 
Чи,  може,  п*ятнадцять 
Ми  зустрінемось 
На  одній  із  авто/радіо/атомних  станцій. 
Ти  скажеш:  "Як  справи?" 
Не  в  праві  додати  "кохана", 
Не  в  праві  зробити  щось  більше  - 
Взяти  за  руку,  підІйти  ближче, 
Вкотре  стати  причиною  вІршів... 
Банальне  "як  справи?"  - 
Здавалося  б,  мало. 
Та  вміщено  в  них  більше  в  стократ, 
Ніж  в  всіляких  відвертих  інтимних  речах. 
Розгублений  погляд... 
"Все  добре,  бувай!  Я  поспішаю 
До  мами,  на  чай" 
"До  мами?  Біжи..."  і  ненароком 
Слідкуєш  за  тим,  як  зникаю  за  рогом. 
А  тОму  літ  десять, 
Чи,  може,  п*ятнадцять 
Сміливо  так  грали  ми  ролі  коханців. 

Це  був  один  із  секретів, 
Прихованих  цими 
Станціями.

19.02.2012