Кохання

Ксения Петрова 21
І знов спитаєш ти в нього
"Кохаєш, чи ні?"
Відповість у вірші
"Твоїх очей до сонця не рівняли
Корал ніжнійший за твої уста
Не білосніжні пліч овали
Мов з дроту чорного коса густа".
Почувши вірш цей ти ошаленієш
Бо від кохання створен він.
І про любов свою не пожалієш
Бо кожен день,ти чуєш в серці дзвін