Боюся

Ксения Петрова 21
Боюся, що знову покохаю не сильно
Що знов почуття полонять мене дивні.
Бо враження ніби-то й не кохала
А просто так ходила вся сіяла
І кожен раз я себе запевняла -
"Кохання не страшне, і гірше не буде!"
І справді не гірше, та серце лишь трісне...
Мене це змінило, у сторону іншу.
Але це не страшно
Після цього тільки веду себе неряшно
Можна навіть сказати
Що світ для мене перестав існувати
Цього я боюся, від цього тікала,
Бо болю у серці з-за цього зазнала..