правда миж людьми

Ксения Петрова 21
Коли ти народився
Усе життя тобі здавалось медом
І все ж таки, якщо ти став дорослим
Повинен зрозуміти, що таке життя.
Ти не лякайся сильно друже
Бо всі ми через це пройшли
Та лиш тоді, коли тобі вже стане добре та не дуже
Ти подзвони товаришам, щоб ті прийшли допомогли
Вони нарадять усього, але тобі лиш вибирати
Добро чи зло? Куди піти? І що до сумніву піддати?
Та головне ти не забудь, що найцінніше у житті,
Це правда - правда між людьми!
І лиш вона з тобою ходить по житті...