все важно в этом мире мелочей с

Алина Ольхович
і  нічого  не  потрібно, 
окрім 
ранку,   
в  якому  є  лише  ти 
і  це  серце 
під  моїм  лівим  вухом, 
яке  б*ється  зі  швидкістю  світла 
в  унісон  з  моїм, 
мабуть,  від  щастя, 
і  ці  очі, 
які  світяться 
яскравіше  китайських  ліхтариків, 
які  так  прикрашали  наше  місто, 
і  ця  шия  - 
мрія  будь-якого  вампіра, 
;і  моє  тіло, 
яке  породичалося  з  Японією  - 
відчуває  безліч  цунамі  за  секунду. 
і  нічого  не  потрібно, 
окрім  таких  для  декого   
дрібних 
дрібниць. 
щасливих 
дрібниць.


19.07.2011