непаристi

Алина Ольхович
;коли  під  час  сесії 
готуєшся  до  екзаменів 
найголовніше  -  вникати  в  деталі 

у  кожній  прочитаній  лекції 
знаходиш  частину  пережитих, 
частину  відчутих  тобою  станів 

здавалося  б,  яке  відношення 
мають  праці  Потебні  до  твоїх 
постійних  депресій 

та  єдине,  що  запам*ятала 
з  зелених  книжок   
та  товстенних  лекцій  - 

фонема  непариста  -  |м| 
люди  непаристі  -  ми 

фонема  непариста  -  |в| 
непаристе  слово  -  відчай 

і  тому  вже  не  буде  нас 
бо  є  я,  а  є  ти 
непаристі  люди  -  ми.


20.06.2011