стихiя

Алина Ольхович
Руйнуєш  мій  світ,  як  приплив  пісочні  замки.
Не  вперше,  не  востаннє  –  вкотре.
Просто  так  довго  підбирала  фундамент,
А  тепер  знову  в  собі  ж  жити  ніде.
Перетворюєш  мої  замки  у  дюни.
З  гарних,  витончених  форм
У  беззмістовний  хаос  гірських  порід.
Уподібнюючи  собі.
Зносиш  мої  будиночки,  як  торнадо.
Нічого  не  залишаючи
Навіть  на  згадку.
Швидко  так,  і  не  боляче. 
Непомітно.  Ніяк.
А  починалося  ж  все  з  того,
Що  я  тебе  у  себе  вбирала,  як  сипучі  піски.
Для  чого  –  хто  зна?
Природа  ж  полюбляє  забавки.
Чи  вартувала  того  гра?
Покаже  наступна  стихія…

23.01.2011