Я твоя

Валентина Андрущенко Франчук
Якби ти знав ,як мені сумно,
 Твоїх не бачити очей,
Таких лукавих і розумних,
В німому  бархаті   ночей...

І серед дня і вранці рано,
Шукаю милий погляд твій,
Зціляє він сердечні рани,
І гріє в холод крижаний.

Та знаю я настане днина,
І з поглядом  зустрінусь я!
Яка щасливая  година!!!
Мій погляд скаже: Я твоя!