В чистiм полi гуляла воля...

Владимир Великодный
Ми не знали колись, що доля
Об’єднає нас, змінить дороги.
В чистім полі гуляла воля...
Зло палила серця неволя,
А вони все чекали підмоги.

І вітра невгамовно сердито
Нам багряні вуста сушили...
Лиш раптово було відкрито
Двері ті, що було забито,
І серця в світ новий вступили.

Все змінилось! Дороги... Долі...
Знов натхненно палають мрії.
Воля в чистім гуляла полі...
І страждали серця в неволі...
Все пройшло!
                Сяє світло надії.


Картинка iз iнтернету