The Beatles Yer Blues

Репин Андрей
Yes I'm lonely wanna die
Yes I'm lonely wanna die
If I ain't dead already
Ooh girl you know the reason why.

In the morning wanna die
In the evening wanna die
If I ain't dead already
Ooh girl you know the reason why.

My mother was of the sky
My father was of the earth
But I am of the universe
And you know what it's worth
I'm lonely wanna die
If I ain't dead already
Ooh girl you know the reason why.

The eagle picks my eye
The worm he licks my bone
I feel so suicidal
Just like Dylan's Mr. Jones
Lonely wanna die
If I ain't dead already
Ooh girl you know the reason why.

Black cloud crossed my mind
Blue mist round my soul
Feel so suicidal
Even hate my rock and roll
Wanna die yeah wanna die
If I ain't dead already
Ooh girl you know the reason why.
         

         Е БЛЮЗ

Одиноко, хочу сдохнуть.
Одиноко, хочу сдохнуть.
И если я не сдох еще,
То ты знаешь почему.

Ранним утром хочу сдохнуть.
И под вечер хочу сдохнуть.
И если я не сдох еще,
То ты знаешь почему.

Моя мать была от неба,
Мой отец был от земли.
А сам я пасынок вселенной,
Если сможешь, оцени.
Одиноко, хочу сдохнуть.
И если я не сдох еще,
То ты знаешь почему.

Орел глаза склевал.
Червь вылизал скелет.
Как мистер Джонс у Дилана
Я стал, что хуже нет.
Одиноко, хочу сдохнуть.
И если я не сдох еще,
То ты знаешь почему.

В башке сплошной туман,
А в сердце острый кол.
Мне даже стал противен
Мой любимый рок-н-рол.
Хочу сдохнуть, да, хочу сдохнуть.
И если я не сдох еще,
То ты знаешь почему.