Так хочеться зiбрати цю красу

Диана Пташинская
... Так хочеться зібрати цю красу,
Що ніч карпатська у траві згубила!
Вже осінь розплела руду косу,
І над лісами сон-туман розлила...
І лине з гір мелодія нова,
І рвуться фарби з ніжної палітри...
Так хочеться згадати ті слова,
Що заховались в спогадах од вітру!
Так хочеться піднятися до зір,
І звідти збігти чистими струмками,
З прекрасними душею і думками,
І перекласти світ на мову гір.

жовтень, 1993р., Яремче