Солодкий сон

Наталя Мазур
Долає  ранок  ночі  тьму
У  споконвічному  двобої.
 Мій  сон  сьогоднішній  чому
 Так  розтривожений  тобою?
 Чому,  скажи,  мої  вуста
 Без  поцілунку  ти  залишив?
 Нерозуміння  нароста
 І  загортається  у  тишу.
 Ти  ж  обіймав  мене  у  сні,
 Я  пам'ятаю  кожен  дотик.
 В  словах,  що  говорив  мені,
 Вчувалися  журливі  ноти.
 Уява  то  моя,  чи  ні?
 Хитнулася  ураз  гардина...
 Твій  голос  чую  вдалині,
 Шепочеш:  "  Спи,  моя  єдина.
 Світанку  сяючий  бутон
 Іще  блукає  десь  шляхами."
 І  знов  мене  солодкий  сон
 Твоїми  обійма  руками.

 22-27.03.2012р.