Гилори ваш насвалэ чяворэскэ

Лилит Мазикина
Калыпэ дро якха
чяворэскрэ
тэ барэ бокха
тэ явэс, кай
граснорья-гилорья
чяравэнпэ,
кай чярьякрэ чюрья
башавэн тэ
чибалэ чирикля
розбагана,
кай рундля-баваля
чён выхана.
Сов, тыкно чяворо;
тэ уштэс
ту састо, чёроро.
Сов гудлэс.