Вiзьми з собою...

Владимир Великодный
Візьми з собою полум’я бажань,

Візьми думок нестримну насолоду.

Вони теплом зігріють чисту вроду...

І поцілунками веселку підіймуть

В небесну синь, де душі без вагань

Серця кохаючі натхненно обіймуть.