Закохалась?

Исаева Екатерина
Закохалась? А, може, я просто щаслива,
А, може, усмішка живе на вустах?
Чи то якась надзвичайная сила?
Може, удачі насмішливий птах?

Причин для усмішок у мене немало
І посмішки різні, для тебе – твоя.
Вона ж, наче зірка, що з неба упала,
Бо в зірки, як в усмішки, буде ім’я.

Перша - це радість, друга – це мрія,
Третя – несправжня, акторська ж бо гра.
Все дуже просто: закінчилась дія,
Гра закінчилась – усмішка нова.

Що ж, закохалась? І виросли крила?
Може, то крила, що звуться любов?
Кохання ж бо є нерушійная сила,
Тільки повірити важко в це знов.