Наш край муз. Анжелики Щиголевой

Игорь Белый 3
 (гімн Мелiтопольського р-ну)

Наш край чарівний серед степу як сад
Що квітне під сонцем палким.
Він батько нам всім від  дідів до малят
Він наше коріння та дім.

Мелітопольщина
Ти навічно всіх нас об’єднала в родину свою
Мелітопольщина
Кожен день, кожен з нас віддає тобі душу свою.

Наш край – це повітря як мед запашне
Це золота хвилі в ланах.
Він гордість та щастя твоє та моє -
Перлина в чумацьких степах.

Мелітопольщина
Ти навічно всіх нас об’єднала в родину свою
Мелітопольщина
Кожен день, кожен з нас віддає тобі душу свою.

Хай давній наш край ще сторіччя стоїть
Не знаючи війн і проблем
Ми праці не кинемо навіть на мить
Щоб став він для інших взірцем

Мелітопольщина
Ти навічно всіх нас об’єднала в родину свою
Мелітопольщина
Кожен день, кожен з нас віддає тобі душу свою.