Я кожен день неначе помираю

Ерёмин Валерий Алексеевич
Я кожен день неначе помираю,
В мені бринить, як в свято - Благовіст.
Коли тебе до себе пригортаю
З жаги кохання до солодких сліз.

Із серця йдуть усі мої бажання.
Своїм життям до тебе я приріс.
Гаряче і палаюче кохання
До тебе,-  моє серденько приніс.

Я кожен день, до Господа благаю;
- нехай не в’яне твій первинний цвіт!
Я кожен день неначе помираю,
Бо ти для мене є найкращий світ.