Д. К. Розпатлане сонце

Ира Сирена
Розпатлане сонце прокинеться й грітиме небо,
а я зрозумію найдивовижніше з див -
дороги ведуть не до Риму - ведуть до тебе.
Завжди.

В кишені квиток і цукерки. Нічого більше.
І хто би там що б про тебе не говорив,
ти - моє щастя, муза для моїх віршів.
Мій Рим.
©~SIrena~
1.04.12

гугл)

Растрепанное солнце проснется и будет греть небо,
а я пойму удивительнейшее из чудес -
дороги ведут не в Рим - ведут к тебе.
Всегда. 
В кармане билет и конфеты. Ничего больше.
И кто бы там что бы о тебе не говорил,
ты - мое счастье, муза для моих стихотворений.
Мой Рим.