Весняне вiтання у 2012

Сергий Труш
Бажаю в день весняний та святковий
Не рахувать  літа, а щастям милуватись.
І настрій мати сонячно-квітковий,
Про доньок двох та чоловіка піклуватись.

Здоров’я -  за об’ємом  з океан,
І сил, щоб по поверхні завжди плити.
Навіки заздрості розвіявся туман,
Та все сильніш хотілось дальше жити.

Щоб по Парижу босоніж, співаючи, з раненька,
А в Римі, на високих шпильках, як годиться.
У Лондоні під парасолькою, у крапочках біленьких,
Себе так вдало показати і на інших трішки подивиться.

Кохатиму завжди: за доньок і за вЕсну снів з тобою!
Як каравела, мчать хай почуття на всіх парах.
І квітів не букет, а цілу, безкінечну, галерею,
Нехай на фото,  в маслі, або, навіть, у віршах.

Сороки щось про сорок скрекотали дуже тихо.
Забившись від грози життя чомусь під нашу стріху.
Вони обсохнуть й полетять, забравши злеє лихо,
Лелеки нам із висоти - принЕсуть нову втіху.

Поет ХХ сторіччя      8 березня - 2 квітня 2012 р.