Та, що йде на смерть..

Анастасия Иванина
Що то є моє життя без тебе,Боже?
Та воно ж нічого не варте.
Бо людина без цілі не може.
Йде до неї вона крізь втрати.
Добре, хоч що не знаєм майбутнє,
Що воно далеко від наших очей.
І своїми руками, мабуть,
Безглуздих безліч зробимо речей.
Що ти тямиш у житті,людино?
Поміж хмари у мріях летиш.
Щось питаєш безупинно.
Робиш дурниці сміливо,
          так нічого і не зрозумів.
Зупинись,бо багато ти втратиш.
Через самовпевненість свою.
І життя назад не повернеш.
Ти стоїш над прірвою...
Схаменись! Доки все ти не втратив.
Чому йдеш ти за всіма на смерть.
І свій роспис під словом "Страта"
Ставиш сам,не забудь...