Як просто

Наталя Мазур
Як  просто  не  почути  слів  образ,
 Як  просто  не  скипіти  на  півслові,
 Та  пригадати  світлу  мить  любові,
 І  ніжність,  і  тепло  найперших  фраз.

 Як  просто  не  спалити  всі  мости,
 Як  просто  не  зронити  слово  люті,
 І  не  зривати  ланцюги  прикуті
 Між  двох  сердець,  щоб  їх  не  розвести.

 Як  просто  ще  уникнути  біди,
 Як  просто  ще  триматися  за  руки...
 Чому  ж,  скажи,  прямуємо  туди,
 Де  чорний  день  від  розпачу  розлуки?


 02.04.2012р.                18:00