Я йшов до тебе все життя. На украинском языке

Высоцкий Валерий
Я йшов як міг до тебе все життя,
І не звертав увагу на поради,
Але байдужа посмішка твоя,
І біль моя командують парадом

Своє життя чернеткою писав,
Грішив весь час бо всі ми люди грішні.
Одну тебе у світі я кохав,
А іншiй дарував я ласки ніжні…