Кыш бабай нык тырыша

Фаниль Асфаров
Кая кояш югалды.
Ябалак кар киткэч.
Эллэ кыш бабай уянды.
Кутенэ сулар тошкэч.

Эллэ жилкенеп китте.
Йокылары югалды.
Жепшек карны кузгэ атып.
Юл бирмичэ карады.

Карлар эри, сулар тошэ.
Горлэвеклэр сойлэшэ.
Язгы конгэ юл бирмэскэ.
Кыш бабай нык тырыша.