Зрада подруги

Яна Лукашевич
Коли прийшов нелегкий час,
В тебе просила допомоги.
Мене покинула ти враз –
І розійшлись наші дороги.
Мене ти зрадила тоді,
Як хтось казав у давнині:
«Пізнаєш тільки у біді,
Хто тобі друг, а хто – вже ні».
І ти пішла, а я зосталась
Сама в холодній самоті,
А в мене серце обірвалось
І загубилось в темноті.
А душу стиснув обруч суму:
«Тепер з тобою ми чужі».
Тепер з тобою ми  розстались,
Я не зустріну вже тебе,
І лише спогади зостались,
Що ти так зрадила мене.