Колискова

Яна Лукашевич
Знов сховалось сонце,
Зіроньки палають,
Вийшов місяць повний
І вогні згасають.
Мов би у колисці ,
Місто засинає,
В ліжечках з хмаринок
В мріях ми літаєм.

 Ангели на крилах
Нас у казку несуть.
Крім нічної пісні,
Вже нічого нечуть
Нас зустрінуть знову
Наші сни чудові,
Вітер  заспіває нам
З небес колискову.

Знову прийде ранок,
День новий почнеться,
Прокидатись рано
Знову доведеться.
Та країну дивну
Ми не забуваєм
І в серцях, і душах
Її залишаєм.