Политичний

Яна Лукашевич
Досить нас усіх дурити!
Ми спокійно хочем жити1
«Всі ж ми різні», -кричите,
що аж пара з вас іде!
Ющенко, чи Тимошенко ,
Чи й Наталія Вітренко  -
По цимбалах нам ім’я!
Так назватись можу й я!
Нам аби при владі нашій
Президент був чесний, справжній.
Час вже вам порозумітись
І, нарешті, помиритись!
Спір ваш нам вже остогид,
Та й «майдан» вже всім набрид.
Будете ще воювати –
Ми почнем владарювати!
Може, хоч тоді у нас
Життя кращим стане враз!