Звезда

Яна Лукашевич
Давай згадаєм в цей день ми,
Як швидко все скінчилось.
Чи пам’ятаєш день, коли
З тобою розлучилась?

Тоді була я лиш дівчам,
Що бігло за тобою:
«Бери, я все тобі віддам,
Лиш тільки будь зі мною!»

Тепер не рівня ти мені ,
Тепер  – світська я  левиця!
Співаю в стилі R-n-B,
На сцені, мов цариця!!!

А ти ж-бо облизня піймав,
Себе тепер караєш.
Кажу, щоб ти запам’ятав:
«Мене ти не впіймаєш!»

Такій красунечці, як я
Такий, як ти нетреба.
Тебе й мене не порівнять,
Як от – землю і небо!

Тож, вибач, любий, прощавай,
Мене чекають фани,
Я – королева. Тож, бувай,
І забирай свої кайдани!