на букву С

Мари Шевченко
смеркає...
сад свій шум сповіщає...
слабшая слава, слабшає сила
сад став старий, сивий.
страх самотності, суворості світу,
сповнює Сердце сада споконвіку.

скинув своє сіяння, свою сміливість,
схилився сумно, сором'язливо сказав:
'Скільки страждань...скупа справедливість..',
скривджено Сонце собою сховав.

світає..
спокійно сходить Сонце, сяє...

схвильований самотній сад собі співає:
'Сховаю свою стурбованість, свій сум сховаю...'
сам...сам суровіть світу спалю,
сам сяйво справедливості, справжності спіймаю,
сам світло сьогодення схоплю!

13.12.2009