Бэхетле балачак-Счастливое детство-Happy childhood

Марат Айбаш
Балачакнын шат жырлары
Янгырасын ботен Жирдэ.
hэрчак тату, дуслар булып
Яшик без туган илдэ.
      
       Кушымта:

       Без – бэхетле, шат балалар,
       Безнен уйнар, колэр чак.
       Гел кунелле жырлар белэн
       Узсын безнен балачак.


Шатланып каршы алабыз
hэркон яна иртэне.
Аяз куктэ якты Кояш
Безне назлап иркэли.
      
       Кушымта:

Безне котэ матур тормыш,
Шатлык hэм бэхет алда.
Лаеклы хезмэт итэрбез
Газиз туган Ватанга!
      
       Кушымта:

(2001)

                ***
    
Песни радостного детства
Пусть звучат по всей Земле.
Навек останемся друзьями,
Будем жить в родной стране.

       Припев:

       Детство – время для веселья,
       И беззаботных игр пора.
       Пусть только радостные песни
       Сопровождают нас всегда.

С радостью мы все встречаем
Каждое утро новый день.
Яркое Солнце на синем небе
Тепло и нежность дарит всем.

       Припев:

Нас ждёт прекрасное далёко,
Только счастье впереди.
Будем достойно жить, трудиться
И служить родной стране!

       Припев:

(2012)

***

The songs of our happy childhood
Will be heard around the space.
Let all of us be always friendly
And just live in native place.

       Refrain:

       We are all so happy children,
       It’s the time to sing and play.
       Let only our merry songs
       Accompany us every way.

With joy and hope we all are waiting
For next morning every day.
The brightest Sun in the blue sky
Gives us warmth with light ray.

       Refrain:

We hope the life of only happiness
In the future will never end.
We shall live and work together
For the sake of motherland!

       Refrain:

(2012)