на Майдане. укр

Надежда Скульская
поховайте тай вставайте,
кайдани порвіте...
     "Заповіт" Т. Шевченко.

по заповіту ми повстали
і, майже, скинули кайдани.
а после круто облажались
всей Украиной на Майдане.