Кругообiг води

Гарри Поттер1
***
Спочатку почався джерельний гудок,
потім згори витік струмок.
Після того сонце води фільтрує
вверх до неба блакитну парує.
Далі воно замаскує у хмару,
випаде вниз не малими дощами.
Потім вернемось на самий початок,
від пригоди й не лишився остаток.