без назви

Лис11
я іноді хочу бути пилом
на верхній поличці твоєї шафи.
я іноді хочу бути птахом,
якого б ти захотів би мати.

мені завжди всього недостатньо,
тобі ж - усе ллється чараз край.
і де б знайти той триклятий рай,
в якому  між нами було б мовчання.

ти будеш завжди мене питати,
чому я знаходжусь десь у повітрі,
чому в моїй голові самі шифри,
чому я будую залізні грати.
мені б тобі відповідати,
але ж я всього лише пил
на верхній поличці твоєї шафи.