Молитва

Лис11
коли ти ходила боса по підвіконню,
я дивився крізь сизий дим
на твої долоні.
і як в небі грім,
розчинявся в німому полоні
вкрай безмежних твоїх очей.
і ніяких матеріальних речей
не було між нами,дівчинко
і всі вії твої мною лічені,
посміхались мені хижо і лагідно.

ти слідкуй за всім, Божа матінко.
ти слідкуй, бо мене не матимеш.
я ж за нею, куди б не ділася,
не впала і не помилилася б.
наче тінню за нею ходитиму
і у тебе за неї проситиму.
ти слідкуй за всім, Божа матінко,
Бо ж ні її, ні мене не матимеш.