Бухгалтер...

Кукин Квакин
Бухгалтер циферки рахує,
Весь день над ними він чаклує.
То додає, то віднімає,
Як це робити добре знає.

Професія ця не з легких,
Та потребує дій чітких.
У ній не можна помилятись,
Все має правильно збігатись.

Один, два, три, чотири, п’ять –
Ми всі вчимося рахувать.
І щоб бухгалтером нам стати,
Потрібно математику вивчати.