Молитва...

Рина Вольская
Ой Боже мій, Боже, як хочеться жити на білому світі мені,
Та треба вмирати і все покидати, лежати в сирої землі.
Ой Боже мій, Боже, з високого неба почуй Ти молитву мою,
Прийшли мою душу у Царство Небесне, а тіло в сирую землю.
Насипне на неї високу могилу, могила травою заросте,
Посадять на неї червону калину, весною вона зацвіте.
Будуть до калини пташки прилітати, будуть щебетати  мені,
Но я не почую, бо буду лежати глибоко в сирої землі.
На мою могилу хреста запинайте, бо він же мені дорогий,
І за мою душу завжди впоминайте , бо не буду вже  в вашій сем`ї.
Прощайте здорові, лишайтеся з Богом, мене споминайте весь час,
Прощайте здорові, лишайтеся з Богом, бо я вже не прийду до вас.......