Мiй рiдний край

Дианочка Сердюк
Любеч, це – мій рідний край,
Частина мого серця.
Я радісні пісні співаю
Про наш Дніпро й озерця,
Про ліс зелений і стрункий,
Та про гаї привітні.
Люблю тебе, мій рідний край!
Прошу тебе: – Розквітни!