Дiти люблять казку

Дианочка Сердюк
Діти люблять казку,
Матусину ласку,
Ще турботу тата,
Й іграшок багато,
Бабусині пиріжки,
Взимку гратись у сніжки,
Слухатися  дідуся,
З ним ловити карася,
Поливати квіти…
Це ж слухняні діти!