Тобi. На рiднiй

Манька Михалок
А я тебе не кохала. І ніколи кохать не буду
Твої доскналі руки, бліді губи, та хитрі очиська -
Це марево, що скоро забуду.
Якимсь ранком, рішуче та зрізька
Ці думки полетять назавжди,
Шукати нових дівок для розваги,
Щоб мучати їх, як мучаєш ти
Пакетик дешевих drugs-ів.
І я не прийду, твоя маленька,
Не поцілую, не втішу,
не перейму  болю.
Сам винен, дурник, що пустив її в ліжко.
Заливай тепер себе алкоголем.
Руйнуй тіло, добивай душу!
Мені буде приємно дізнатись, що вмер.
Я не хо4у вже думать про тебе, не мушу.
Час жити на новИй маневр.