Клубочок у садочку

Дианочка Сердюк
Їжачок побіг в садочок.
Я за ним. Він у клубочок
Вмить скрутився і лежить.
- Їжачок! Давай дружить!
Він мене не впізнавав.
І клубочком все лежав.
Я від нього відійшла.
Поки паличку знайшла.
Він без мене розпростався
І в садочку заховався.