Св танок

Сэлмона
Зустрічати світанок  вже майже як звичка,
Гасне  зірок розкидане просо.
Біла хмара плететься немов срібна стрічка
У червоні  ї блакитні коси.
Я тебе зачекаю у снах  і у мріях,
У вишневому мареві травня.
Вийшло сонце, як пава, все пір,ям зігріє,
Промінь-хвіст квітне. Сила та давня.