Приiздiть до мами

Наталя Мазур
Тривалою  щось  видалась  зима,
 У  квітні  ще  кидається  снігами.
 Дивлюся  у  віконце  крадькома,
 Чи  не  приїдуть  діточки  до  мами?

 З  надією,  що  скроплена  слізьми,
 За  вас  шепочу  молитви  ночами,
 Щоб  Ангел  Божий  огорнув  крильми!
 Чому  ж  не  приїжджаєте  до  мами?

 Смачненькі  приготую  пиріжки,
 Округлі,  із  блискучими  боками.
 Почастувала  б  діток  залюбки...
 Коли  приїдете  у  гості  ви  до  мами?

 Минає  час...  Ідуть  за  днями  дні,
 І  старість  підкрадається  з  роками.
 В  якій  би  не  були  ви  стороні  - 
 Не  забувайте,  приїздіть  до  мами!

 01-06.04.2012р.